Opskrifter

Anita´s opskrifter

Chokomacarons
Fremgangsmåde:

Pisk æggehviderne næsten stive. Tilsæt sukker og pisk, til hviderne er seje og blanke.

Bland imens flormelis, mandelmel og kakao sammen. Sigt blandingen over i de piskede hvide og fold forsigtig det hele sammen.

Fyld blandingen i en sprøjtepose og sprøjt små cirkler af macronmasse ud på bagepapiret, 30-40 styk i alt. Lad dem stå på pladen i 15 minutter.

Varm imens ovnen til 160 grader (IKKE varmluft) og bag de små macarons i den forvarmede ovn i 10-15 minutter. Hold øje med dem, pludselig går det hurtigt. Tag pladen ud og lad kagerne sætte sig i et par minutter, inden du forsøger at tage dem af papiret.

Fyld de afkølede macarons med hassel­nødecreme og læg dem sammen to og to.

Opbevar de små macarons køligt indtil servering.